شهر مفتول

تولید کننده کننده محصولات مفتولی اعم از فنس ، سیم خاردار و ...

شهر مفتول

تولید کننده کننده محصولات مفتولی اعم از فنس ، سیم خاردار و ...

مجموعه شهر مفتول در سال 1370 در بازار آهن مکان واقع در استان تهران تاسیس و گسترش یافت . در ادامه و با توجه به گسترش روز افزون تکنولوژی و استفاده حداکثری مردم از اینترنت و شبکه های اجتماعی و با تصمیم مدیران این مجموعه ، وب سایت آن با عنوان www.shahrmaftool.com بنیانگذاری شد . هم اکنون این وب سایت یکی از وب سایت های فعال در زمینه تولید و فروش آنلاین محصولات مفتولی اعم از توری حصاری ، سیم آرماتوربندی ، رابیتس ، توری گابیون و ... می باشد .

آخرین مطالب

۴ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی هر روز شاهد تغییرات گسترده ای در حوزه های مختلف و ساختمان سازی هستیم. مصالح جدید و مختلفی برای سهولت و استحکام در روند کار سازه ها تولید شده اند که با روش های مختلف و در ابعاد و انواع گوناگون عرضه می شوند. یکی از محصولات جدید ارائه شده به تیرچه بتنی معروف است. اما سوال اصلی این می باشد که تیرچه بتنی چیست و یا چه کاربردی دارد ؟ این محصول دارای انواع مختلف و اجزای تشکیل دهنده گوناگون است و همچنین معایب و مزایای مختص به خود را دارد. تیرچه بتنی در ساخت سقف ساختمان ها نقش مهمی را ایفا می کند. در این مقاله سعی برآن داریم تا تیرچه پاشنه بتنی و کاربرد های آن را به شما معرفی کنیم. پس ما را همراهی کنید.

تیرچه بتنی چیست ؟

در پاسخ به سوال تیرچه بتنی چیست می توان گفت : تیرچه بتنی در واقع قطعه ای پیش ساخته است که از میلگرد و بتن ساخته شده و در صنعت ساختمان سازی زیر مجموعه مصالح پر کاربرد و رایج بوده کاربرد اصلی آن در ساخت سقف ساختمان است. این عضو پیش ساخته از بتن و آرماتور های فولادی بوده وکه با قرار گرفتن بلوک ها در بین تیرچه ها، تحت عنوان قالب و با بتن پوششی درجا ریخته شده، تشکیل دهنده مقطع مرکب T شکل هستند. این تیرچه ها به دو نوع تیرچه خرپایی و تیرچه پیش تنیده تولید می شوند.

ابعاد تیرچه با توجه به نوع و اندازه بار زنده وارد شده بر سقف، و نیز دهانه و فاصله های بین تیرچه متفاوت است. تیرچه دارای حداقل عرض و ضخامت بتن آن 40 میلی متر است. قطر در میلگرد کششی و فشاری اصلی حداقل 8 میلی متر و در میلگرد ساده که نقش مهار کننده دارد،  حداقل 6 میلی متر خواهدبود.

وزن بلوک ها و بتن پیش از بدست آمدن مقاومت بتن ریخته شده، به کمک شمع بندی یا تکیه گاه های موقت تحمل می شود. پس از به دست آمدن مقاومت بتن ریخته شده، تیرهای بتنی به شکل T کنار هم و به هم چسبیده، متحمل لنگر خمشی و ناشی از بارهای سقف هستند و به تیرهای اصلی انتقال می یابند.

کاربرد تیرچه پاشنه بتنی

کاربرد تیرچه بتنی چیست ؟

کاربرد های تیرچه بتنی طی مراحل مختلفی قابل شرح است :

مرحله اول : در مرحله حمل و نقل، تیرچه متحمل بار حاصل از وزن خود است.

مرحله دوم : در این مرحله تیرچه بارهای مرده حاصل از اجزای سقف و نیز بارهای زمان اجرا رابین تکیه گاه های موقت یا شمع بندی ها را متحمل می گردد. این مرحله تا قبل از به دست آمدن مقاومت بتن ریخته شده است.

مرحله سوم : این مرحله پس از به دست آمدن مقاومت بتن ریخته شده بوده و در آن شمع بندی ها برداشته شده و تیرچه به عنوان عضو کششی T شکل، بارهای حاصل از بارهای مرده و زنده را در حین بهره برداری متحمل می گردد.

کاربرد تیرچه پاشته بتنی

تیرچه پاشنه بتنی ، قبل از نصب بتن ریزی شده و کاربرد آن به عنوان تامین تکیه گاه بلوک ها به عنوان قالب دائمی و همچنین برای پرهیز از قالب بندی قسمت زیرین سقف به کار می رود. در تیرچه های بتنی نوعی از بتن در پاشنه استفاده می شود که به لحظا مقاومتی از بتن اصلی ضعیف تر است و ضخامتی حدودا 5 سانتی متر و عرض 11 سانتی متر را داراست. در این پاشنه علاوه بر میلگردهای کششی اصلی و تقویتی، اتصالات زیگراگ ها با این میلگرد وجود دارد. ازجمله کاربرد های مهم و اصلی تیرچه پاشنه بتنی در سقف بوده که در ادامه آن را شرح می دهیم:

کاربرد تیرچه بتنی در ساختمان

  • این بتن تحت عنوان عضو کششی سقف عمل کرده و سبب می گردد تا حرارت های مختلف و حملات اسیدی از سقف محافظت کند. همچنین در محیط هایی که احتمال خورندگی بالایی وجود دارد، این بتن مانع آسیب دیدگی بتن های کششی است.
  • در صورت اجرای مناسب، در حین اجرای بتن اصلی سقف بتن پاشنه تیرچه به عنوان عاملی در کاهش شمع گذاری در زیر سقف و افزایش سرعت کار و نیز کم کردن هزینه اجرا سقف می باشد. در واقع مجموعه بتن پاشنه و میلگردهای کششی در برابر لنگر های ناشی از بار اصلی بتن مقاومت کرده و نیاز به شمع گذاری را کمتر می کنند.
  • و در آخر این عضو سبب ایجاد یکپارچگی بین پاشنه و تیرچه بتن اصلی می شود.

کلام آخر

ساختمان سازی زیر مجموعه کارهای حساس و با دقت محسوب می شود. لذا برای شروع کار باید تمامی جوانب را در نظر گرفت و با علم و آگاهی کامل نسبت به تهیه مصالح، نقشه ساختمان و روند کاری اقدام کرد. سقف مهم ترین عضو ساختمان است و باید به گونه ای ساخته شود که مقاومت و استحکام لازم را در برابر تمام آسیب های احتمالی داشته باشد. تیرچه بتن و بتن پاشنه در ساخت سقف نقش مهمی را ایفا می کنند. برای راهنمایی و مشاوره در این زمینه با همکاران ما در شهر مفتول از طریق شماره 54483_021 در ارتباط باشید. ما آماده پاسخگویی به شما هستیم و بهترین محصولات مفتولی از انواع توری حصاری ، توری پرسی گرفته تا رابیتس و مفتول گالوانیزه و مفتول مسوار را در اختیار شما می گذاریم.

  • شهر مفتول
  • ۰
  • ۰

 

ساختمان سازی  جز پروژه های پیچیده اما به ظاهر ساده است که برای شروع کار به مصالح زیادی نیاز دارد. این مصالح از جنس های مختلفی تولید شده اند. تیرچه بتنی و تیرچه فلزی از مهم ترین مصالح در ساخت و ساز به شمار می روند که هر یک دارای انواع مختلف و روش تولید خاصی هستند. در این مقاله سعی بر آن است که روش ها و فرآیند تولید انواع تیرچه های بتنی و تیرچه های فلزی یا کرومیت شرح داده شود. بنابراین ما را در ارائه این مقاله همراهی فرمایید.

روش تولید تیرچه

تیرچه بتنی قطعه ای پیش ساخته است که ساختار آن شامل بتن و آرماتور های فلزی بوده که با قرارگرفتن بلوک ها در بین تیرچه ها به عنوان قالب، و با بتن پوششی درجا ریخته شده و سطح مقطعی به شکل T تشکیل می دهد. تیرچه بتنی در دو نوع تیرچه خرپایی و پیش تنیده موجود است.

فرآیند تولید تیرچه خرپایی به این صورت است که این تیرچه از خرپای فولادی و پاشنه بتنی تشکیل می شود. این تیرچه شبکه ای پیش ساخته از آرماتور های کششی و عرضی و میلگرد اتصال بالایی است که به صورت خرپا به یکدیگر جوش داده شده و این امر سبب می شود ایستایی مورد نیاز برای حمل و اجرا تامین گردد.

لازم بذکر است فولادی که برای تولید خرپا استفاده می شود باید هم مدول ارتجایی کافی را داشته باشد و هم قابلیت جوش پذیری و حداقل مجاز تنجش در مرحله گسیختگی را داشته باشد. میزان این تنجش در رابطه با فولاد های نرم 20 درصد و نیز برای فولاد های نیم سخت و سخت گرم نورد شده به 18 درصد و نهایتا در فولادهای اصلاح شده به 8درصد می رسد. عملیات اتصال در هریک از عضو های خرپای تیرچه اغلب به کمک جوشکاری و در دو روش جوش مقاومتی و جوش با قوس الکتریکی انجام می شود.

تولید تیرچه پیش تنیده

روش تولید تیرچه بتنی پیش تنیده

تیرچه های بتنی پیش تنیده به دو روش تولید می شوند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم:

·        تولید توسط دستگاه اکسترودر

این روش را می توان اصولی ترین روش تولید تیرچه پیش تنیده معرفی کرد که توسط دستگاه های اروپایی انجام می شود. بطوریکه بتن نان اسلامپ روی خط ویبره شده و بطور کامل متراکم می گردد. پس از آن توسط بخار و حرارت فرآوری می شود. اما در دستگاه های چینی فرآوری بدون حرارت انجام می شود که موجب پایین آمدن زمان و کیفیت محصول می گردد. چنانچه در تولید از دستگاه های چینی استفاده شود، در گرفتن گواهی استاندارد مشکل پیش می آید.

·        تولید با استفاده از قالب

به دلیل بروز مشکلات فراوان روش قالب، روشی منسوخ شده به شمار می رود. ترک خوردن، مقاومت پایین که ناشی از بتن روان است و سوراخ بودن مشکلاتی هستند که استفاده از بتن بدون اسلامپ به علت وجود قالب را غیر ممکن می سازد.

روش تولید تیرچه کرومیت ( فلزی )

این روش تولید در محل پروژه و به منظور کاهش هزینه ها صورت می گیرد. برای تولید تیرچه کرومیت یا فلزی به دستگاه خم میلگرد زیگزاگ نیاز است. برای انجام عملیات مونتاژ اعضای این تیرچه یک میز تعبیه شده که توسط پروفیل قوطی برای فریم اصلی، یک ناودانی ثابت در جلوی میز که سمت صاف آن به سمت خارج و یک ناودانی متحرک که قسمت صاف آن به سمت داخل باشد. ناودانی متحرک باید توسط 3 پیچ و مهره و یا جک در وسط و طرفین میز قابل، قابلیت حرکت به سمت جلو وعقب را داشته باشد. ورق زیرین به طور عمود مابین دو ناودانی قرارگرفته و ثابت می شود. نبشی فوقانی در بالای صفحه میز به صورتیکه که درون نبشی قابل رویت باشد ، باید قرار بگیرد. پس از آن میاگرد زیگزاگ مابین نبشی و ورق قرار گرفته و با آچار f زیگراگ ها به ورق و نبشی نزدیک و جوش می شوند. طول میز کار تولید تیرچه کرومیت 6 متر بوده و ناودانی ثابت در وسط میز باید خیز منفی به مقدار 150/1 طول میز باشد.

میزان خیز وسط داهانه با رسم ریسمان به دو سر ناودانی ثابت مشخص می شود. سپس مونتاژ روی میز اصلی و عملیات خال جوش و نیز کامل شدن جوش و افزودن ورق های دوسر تیرچه و میلگردهای تقویتی روی میز ساده دیگری انجام می گیرد. لازم بذکر است میلگرد های زیگزاگ باید به طور دقیق در وسط عرض ورق جوش شوند.

تولید تیرچه کرومیت فلزی

ویژگی های مکانیکی مهم در ساخت تیرچه فلزی ( کرومیت )

برای تولید تیرچه های کرومیت باید فولادی که در آن استفاده می شود باید دارای مشخصات ذیل باشد :

  • میلگردهای مورد استفاده در هر دو نوع آجدار و ساده می توانند استفاده شوند که باید از فولاد نرم و یا نیمه سخت باشد. قطعات دیگر، نبشی ها، ناودانی ها و ورق ها باید از نوع فولاد ساختمانی و دارای قابلیت شکل پذیری و جوش پذیری باشند.
  • فولاد قابل استفاده در این قطعه باید براساس استاندارد ملی شماره 1600 باشد.
  • در میلگردهای افت و حرارت ، امکان استفاده از فولاد سخت نیز وجود دارد.

کلام آخر

همانطور که گفته شد تیرچه های بتنی و کرومیت از نقش بسیار مهمی در ساختمان سازی برخوردار هستند. این تیرچه ها به روش های مختلفی تولید می شوند که این روش ها در مطالب بالا ذکر شد. امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید محصولات مفتولی و فولادی مانند ، میلگرد ساده ، مفتول سیاه ، مفتول مسوار ، مفتول گالوانیزه و ... با ما از طریق شماره 54483_021 در شهر مفتول در ارتباط باشید.

  • شهر مفتول
  • ۰
  • ۰

 

در صنایع مختلف و در پروژه های ساختمانی، قطعات و مصالح فلزی جز مهم ترین و پرکاربرد ترین مصالحی هستند که مورد استفاده قرار می گیرند. کاربرد میلگرد نیز در این پروژه ها به وفور دیده می شود. میلگرد ها به دو نوع میلگرد ساده و میلگرد آجدار تقسیم می شوند که هر یک خصوصیات و کاربردی دارند. هدف از ارائه این مقاله بررسی میلگرد های ساده و آجدار و وجه تمایز و شباهت بین آن هاست. در ادامه جهت مقایسه این دو محصول، توضیح مختصری در مورد میلگرد ساده و آجدار داده می شود، سپس تفاوت آن ها را بازگو خواهیم کرد.

میلگرد ساده چیست ؟

میلگرد ساده، میلگرد بدون آج و ساده بوده که ایجاد استحکام مقاومت بیشتر در بتن از مهم ترین وظایف آن است. طول استاندارد میلگرد ساده اغلب 6 یا 12 متر بوده و در قطرهای مختلف از 6 تا 200 میلی متر تولید می شود. میلگرد ساده در صنعت برای جوشکاری، آهنگری و تغییر شکل و همچنین در ساخت ستون های بتنی، مقاوم سازی ساختمان ها، جبران ضعف کششی بتن در مقابل زلزله و... مورد استفاده قرار می گیرد.

میلگرد ساده

میلگرد آجدار چیست ؟

همان طور که از نام این میگرد پیداست، آج هایی به شکل مارپیچ، یکنواخت، دوکی و یا مرکب داشته و درصد کربن، قابلیت خم پذیری و سختی آن ها با هم متفاوت هستند. میلگردهای آجدار دارای سه نوع A2 ، A3، A4 بوده که معمولا در ساختمان سازی استفاده می شود.

میلگرد آجدار

تفاوت میلگرد ساده و میلگرد آجدار

در این قسمت وجه تمایز میلگرد های ساده و آجدار بر اساس آیتم های مختلف مورد بحث قرار گرفته خواهد شد. پس برای مقایسه میلگرد های ساده و آجدار ادامه مطلب را مطالعه فرمایید. 

تفاوت بر اساس شکل ظاهری

اولین و بارز ترین تفاوت میلگرد ساده و میلگرد آجدار به لحاظ ظاهری است. همانطور که در مطالب فوق ذکر شد، میلگرد ساده کاملا صاف و بدون شیار است البته شاید شیارهایی بسیار جزئی برای استفاده سطحی روی بتن در سطح میلگرد ساده ایجاد شود اما میلگرد آجدار دارای آج هایی شبیه مارپیچ، یکنواخت و... می باشد.

تفاوت بر اساس سایز

میلگرد ها از مقادیر دقیقی در وزن و سایز برخوردار هستند. تمامی میلگردها بر اساس استاندارد جهانی تعریف شده تولید و وارد بازار می شوند که به دو دسته طبقه بندی می شوند:

  • انواع میلگرد آجدار در دو نوع کلاف و شاخه و در سایز های متداول 5.5 الی 40 میلی متر
  • انواع میلگرد ساده در دو نوع کلاف و شاخه در سایز های متداول 5.5 الی 20 میلی متر با کاربرد های ساختمانی و صنعتی

تفاوت براساس روش تولید

مهم ترین امر در تولید میلگرد ساده، این است که شمش های مورد نظر با جک هیدرولیکی در ردیف های مشخص شده به کوره هایی که حرارت 1100 درجه سانتی گراد دارند وارد شوند. پس از ورود شمش ها به داخل کوره، آن ها با جریان آبی که دمای بالا دارد آماده نورد می شوند. هنگامی که دمای شمش ها به مقدار نیاز به بالا رسید، برای خط تولید و نورد ارسال شده و آماده می شوند. شمش ها وقتی به حالت پختگی می رسند، روی رول ها قرار گرفته و روانه تولید می گردند. این بخش دارای مراحلی است که مرحله اول باعث کاهش قطر شمش ها شده و طول آن ها افزایش می یابد. پس از این مرحله، محصولات تولید شده به مرحله سایزینگ وارد می شوند.

در تولید میلگرد آجدار نیز مراحل همانند تولید میلگرد ساده است. تنها وجه تمایز تولید میلگرد آجدار با ساده در حین شکل دهی به میلگرد است که از قالب هایی به جهت آجدار کردن میلگرد آجدار استفاده می شود.

تفاوت بر اساس کاربرد

از میلگرد های ساده معمولا در پروژه های صنعتی استفاده می شود. اما در پروژه های مسکونی به علت قابلیت مقاوم بودن میلگرد آجدار  در برابر ضربه و نیز استحکام آن داخل بتن، میلگرد آجدارمورد استفاده قرار می گیرد. لازم بذکر است در پروژه های مسکونی میلگرد های ساده به عنوان خاموت کاربرد دارند. در مصارف صنعتی میلگرد ساده گزینه مناسب تری است، به همین دلیل شرکت های صنعتی و بزرگ این نوع میلگرد را برای روند کاری خود تهیه می کنند. درحالیکه میلگرد آجدار در ساخت پروژه های مسکونی در سه گرید A2، A3 و A4 به فروش می رسد.  

کلام آخر

باتوجه به آنچه گفته شد میلگرد ها نقش مهمی در صنایع و ساختمان سازی برعهده دارند. میلگرد ها دو دسته میلگرد ساده و میلگرد آجدار را شامل می شوند. در راستای مقایسه میلگرد ساده و آجدار دریافتیم که تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند که بارزترین آن ها به لحاظ جنس، کاربرد، فرآیند تولید و شکل ظاهری دارند. هر یک از این میلگرد ها برای بخش خاصی تعبیه شده اند که بازگو کردیم. می توان گفت اصلی ترین وجه تمایز بین میلگرد ساده و آجدار در نوع کاربرد و میزان استحکام آن ها در بتن است. جهت تهیه محصولات مفتولی و مصالح ساختمانی از جمله پشم شیشه ، الکترود ، سیم آرماتوربندی ، رابیتس و... حتما با افراد و تیمی با تجربه مشورت کنید. همکاران ما در شهر مفتول آماده پاسخگویی به پرسش های شما و ارائه بهترین محصولات و قطعات به شما هستند. با ما از طریق شماره 54483_021 در ارتباط باشید.

  • شهر مفتول
  • ۰
  • ۰

همانطور که می دانید یکی از مواد اولیه در ساخت و تولید انواع توری و محصولات فلزی، سیم مفتول یا مفتول گالوانیزه می باشد. از این رو می توان گفت مفتول گالوانیزه یکی از محصولات مفتولی پر کاربرد در صنایع مختلف به شمار می رود که دارای خواص و کارکرد های متعددی می باشد. به دلیل استفاده از این محصول در ساخت انوع توری ها مانند توری حصاری ، توری مش ، توری مرغی و... یکی از محصولات پر فروش در شهر مفتول می باشد که با قیمتی بسیار مناسب به مشتری عرضه می گردد. اما سوالی که مطرح است این می باشد که واقعا مفتول گالوانیزه چیست و چه استفاده هایی از آن می شود ؟ شهر مفتول در این خصوص، مقاله ای برای شما تهیه کرده است و سعی دارد مفتول گالوانیزه را به شما معرفی کند. از این رو توصیه می کنیم در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا اطلاعات مفیدی در خصوص کاربرد مفتول گالوانیزه کسب نمایید.

سیم مفتول گالوانیزه چیست ؟

اگر بخواهیم به سوال شما در خصوص مفتول گالوانیزه چیست پاسخ دهیم، می توان گفت: مفتول گالوانیزه که نام دیگر آن مفتول سفید می باشد، یک محصول فولادی است که سطحی از فلز بر روی آن تشکیل شده است.

مفتول سفید یا همان مفتول گالوانیزه ، در واقع سیمی است که از ابتدا از مفتول سیاه ساخته می شود. به عبارتی این محصول از طریق فرآیند گالوانیزاسیون و به روش نورد گرم و سرد ساخته می شود، که طی آن فلزی به نام Zn روی مفتول سیاه را می پوشاند و این موضوع سبب جلوگیری از خوردگی این محصول خواهد شد. در واقع سیم مفتول گالوانیزه دارای خواص ضد زنگ بوده و در برابر اکسید شدن و رطوبت بسیار مقاوم می باشد که این مسئله سبب استحکام بالای آن در برابر آب و هوای مختلف و نامساعد خواهد شد.

کاربرد سیم مفتول سفید

وجود عنصر کربن در مفتول گالوانیزه سبب نرم و سخت شدن این محصول خواهد شد و اگر دارای کربن بیشتری باشد سیم مفتولی سخت تولید خواهد شد و اگر دارای کربن کرمتری باشد محصول نهایی به نسبت نرم تر خواهد بود.

سیم مفتول گالوانیزه اغلب دارای سطحی صاف، صیقلی و براق می باشد که از طول عمر بالایی برخوردار است. همچنین این محصول نگهداری و نصب راحتی داشته و تعمیر آن به راحتی انجام می شود. از این رو خرید سیم مفتول گالوانیزه مقرون به صرفه خواهد بود. که شما می توانید از شهر مفتول با قیمتی مناسب آن را تهیه نمایید.

کاربرد سیم مفتول گالوانیزه چیست ؟

مفتول گالوانیزه یک محصول پر کاربرد می باشد که از مواد متفاوتی تولید می شود، در موارد مختلفی خواه به عنوان مواد اولیه برای تولید محصولات دیگر و خواه به صورت مصرف مستقیم به کار گرفته می شود. به عبارتی مفتول ها به عنوان یکی از مهم ترین مصالح ساختمانی می باشند که در ساختمان سازی دارای کاربرد های فراوان می باشند. سیم مفتول گالوانیزه از این قاعده مستثنی نمی باشد و از آن در صنایع مختلف و به روش های گوناگونی استفاده خواهد شد.

همانطور که در مطالب فوق ذکر شد، سیم مفتول گالوانیزه دارای مقاومت  و استحکام بالایی می باشد، از این رو از این محصول می توان برای ایجاد امنیت استفاده نمود، به اینم صورت که از مفتول گالوانیزه در تولید انواع توری ها از جمله فنس ، توری مرغی ، توری گابیون و... استفاده کرده و این نوع توری ها را برای محافظت از زمین ها و مناطق خصوصی خود به کار ببرید. حصار ساخته شده از سیم مفتول گالوانیزه از ورود حیوانات و سارقان جلوگیری می کند. در برخی موارد، مفتول گالوانیزه نیز در بالای نرده ها قرار می گیرد تا از صعود سارقان  جلوگیری کنند. از این رو می توان گفت مفتول گالوانیزه یا مفتول سفید ، کاربرد و نقش مهمی در ایجاد امنیت برای محیط های مورد نظر شما دارد.

از آن جایی که سیم مفتول گالوانیزه دارای استحکام بالایی می باشد، در ساخت و ساز خانه ها و سایر ساختمان های بزرگ از جمله اداری و تجاری نیز کاربرد هایی برای اتصال مصالح ساختمانی دارد.

اگر در خانه یا گالری خود قصد نصب تابلو های بزرگ بر روی دیوار را دارید می توانید از این نوع مفتول برای نصب تابلو و آینه استفاده نمایید.

کاربرد سیم مفتول گالوانیزه

به طور کلی می توان گفت کاربرد های سیم مفتول گالوانیزه دارای شامل موارد زیر می باشد:

  • ساختمان سازی
  • حصار زنجیره ای
  • کابل های برق زره پوش
  • عناصر فلزی خم شده
  • دستگیره سطل
  • چوب لباسی
  • کشاورزی
  • عناصر قفسه بندی
  • عناصر شمشیر بازی فلزی
  • منگنه های فلزی
  • سیم خاردار
  • آویز برای سقف های کاذب
  • تجهیزات مورد استفاده در دندان پزشکی

کلام آخر

با توجه به مطالب گفته شده در این مقاله و پاسخ به مفتول گالوانیزه چیست ، می توان نتیجه گرفت که این محصول یکی از کاربردی ترین محصولات در صنعت مفتول می باشد و از آن در صنایع گوناگونی که نام بردیم استفاده های مختلفی خواهد شد. با آشنا شدن شما با سیم مفتول گالوانیزه در این مقاله می توانید هوشمندانه نوع گرم و سرد ، نرم و سخت آن را برای کاربرده های مورد نظر خود تهیه نمایید. اگر می خواهید به راحتی این محصول را تهیه کرده و با قیمتی مقرون به صرفه تر از مراکز فروش دیگر آن را خریداری نمایید، می توانید شهر مفتول را انتخاب نمایید. برای خرید می توانید با شماره 54483_021 تماس حاصل فرمایید.

  • شهر مفتول